Chat with us, powered by LiveChat
Customer reviews 0
5/5

Wafabike presents

URBAN LEGEND GTR - Great White

3.450 

In stock

Ainutlaatuinen sähköpyörä, joka on saanut inspiraationsa kahvilakilpurista. Fatbike urban legend -mallimme tekee pyöräilystä hauskaa. Vahvan moottorin, ison akun ja läskirenkaiden ansiosta kiidät vaivattomasti teillä – tai metsässä, jos se on enemmän sinun juttusi. Monet mahdollisuudet tekevät mallista yhden monipuolisimmista pyöristämme.

 

TOISET OVAT MYÖS OSTANEET
Products not found
HYVÄT TARJOUKSET
 • ↓ 38%
  Tarvikkeet,Vain jäsenille

  WafaBag – Vintage ruskea

  88  55 
  Lue lisää
 • ↓ 38%
  Tarvikkeet,Vain jäsenille

  WafaBag – Black

  88  55 
  Lue lisää

TUOTTEEN KUVAUS

URBAN LEGEND GTR - Great White

Wafabike esittelee oman, räätälöidyn kick-ass-mallin URBAN LEGEND – The prospect GTR. Saat juuri sitä, mitä näet, eli rosoisen, eri osista kootun sekoituksen, joka on suunniteltu sille, joka haluaa erottua joukosta. Samsungin 17,5 Ah:n akku vie sinut pitkälle yhdellä latauksella. Keskiöön sijoitettu moottori tuottaa 1000 W:n tehon ja uskomattoman 160 Nm:n vääntömomentin. Olemme vaihtaneet ketjun Gates Carbon -hihnavetoon, joka on todella kestävä. Vaihteet ovat Sturmey-Archerin napavaihteet, ja ne sijaitsevat takana navassa. Näiden osien ansiosta pyörä pärjää hyvin vähällä huollolla. Pyörästä löytyy myös rosoiseen tyyliin sopiva, itse suunnittelemamme Z-ohjaustanko sekä käännetty iskunvaimennin keulassa lisämukavuutta varten. Satulalle, joka on myöskin oma luomuksemme, mahtuu istumaan useampi kuin yksi henkilö. Etuvalo koostuu kahdesta LED-lampusta koko- ja puolivalotoiminnolla, joka muuttaa yön päiväksi, kun valot laitetaan päälle. Taakse on mahdollista asentaa lisätilaa tuova tavarateline, ja satulan alle on ostettavissa säilytysverkko. Pyörässä on kaksi värivaihtoehtoa, Great White & Dark Night. Keskimoottorilla varustetun GTR-version lisäksi on saatavissa GT-versio takapyörään asennetulla moottorilla, jonka teho on 750 W.

 

 

TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Battery

48V / 17,5Ah (840wh)

Battery brand

Samsung

Brakes

Hydrauliska (203mm fram / 203mm taka)

Brakes brand

Tektro HD-E500

Tires

20X4.0

Tire color

Musta

Tire brand

CHAOYANG

Display

Usb tulostin etc.

Chain / Belt

Hihnakäyttöinen (Hiilikuitu)

Color type

Matt finish

Rear lights

LED-paristokäyttöinen (akut ei sisälly)

Front lights

LED integroitu

Motor wattage (w)

48V / 1000W(*)

Motor brand

BAFANG

Saddle brand

Wafabike

Front suspension

Hillitty

*

Cyklar/fordon med en motoreffekt på över 250w får endast framföras i inhägnat område, alternativt registrera den som "Oregistrerad Moped klass 2" hos försäkringsbolaget då de klassas som annat fordon.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Sign in