Chat with us, powered by LiveChat
Customer reviews 0
5/5

Wafabike presents

i.am.ultra - hyper blue

4.000 

Varastossa

Päivitetty fatbike cruiser tarjoaa poikkeuksellista pyöräilynautintoa. Sähköpyörällä jaksat pyöräillä pidemmälle. Isolla akulla ja vahvoilla renkailla varustettu pyörä vie sinut vaivatta sinne, minne haluat, vuodenajasta riippumatta.

Sähköpyörä on täydellinen sille, joka kulkee työmatkat pyörällä.

TOISET OVAT MYÖS OSTANEET
 • Tarvikkeet,Vain jäsenille

  Wafalock V1

  85 
  Lue lisää
 • ↓ 38%
  Tarvikkeet,Vain jäsenille

  WafaBag – Black

  88  55 
  Lue lisää
 • HYVÄT TARJOUKSET
  • ↓ 38%
   Tarvikkeet,Vain jäsenille

   WafaBag – Vintage ruskea

   88  55 
   Lue lisää
  • ↓ 38%
   Tarvikkeet,Vain jäsenille

   WafaBag – Black

   88  55 
   Lue lisää

  TUOTTEEN KUVAUS

  i.am.ultra - hyper blue

  Wafabike jatkaa samalla linjalla ja tuo markkinoille superlaadukkaita omia mallejaan! Nyt lanseeraamme kolmannen oman mallimme, jonka vertaista ei löydy markkinoilta! Sen lähtökohtana on suursuosikkiimme ”Ultra Fat Beach Cruiser”, mutta siitä on muokattu täydellinen ympärivuotiseen käyttöön sopiva pyörä! i.am.ultra – hyper blue edition on upea cruiseri, jossa on kaunis, metallinhohtoinen, syvänsininen sävy ja mustat yksityiskohdat.

  Keskiöön sijoitettu Bafangin (M600) moottori tuottaa jopa 120 Nm:n väännön, ja sen kapasiteetti on 25-45 km/h (*katso spesifikaatio). Olemme asentaneet siihen myös Sturmey Archerin uusimmat napavaihteet, jotka ovat paitsi erittäin hiljaiset myös erittäin kestävät ja vahvat. Malli on 5-vaihteinen. Olemme valinneet pyörään Gates Carbonin hihnavedon, sillä siirrymme pikkuhiljaa kaikissa malleissamme ketjuista hihnoihin. Hihna tekee huollosta vaivattomampaa, kun vältyt ketjun rasvaamiselta ulkopuolella olevien vaihteiden ruostumisen estämiseksi. Sen lisäksi hihnan käyttöikä on paljon pidempi kuin ketjun. Näin pyörästä tulee ihanteellinen ympärivuotista pyöräilyä ajatellen.

  Akun tehoa on parannettu siten, että se on vakiona 17,5 Ah (840 Wh), mutta sitä on mahdollista parantaa vielä 21 Ah:iin (1 008 Wh) asti. Hydrauliset jarrut on päivitetty Shimanon jarruihin, ja niissä on 203 mm:n levyt edessä ja takana.

  Etuhaarukka on päivitetty alumiinista hiilikuituun, koska materiaali on kevyempi ja myös kestävämpi. Olemme suunnitelleet etuhaarukkaan oman etutelineen (saatavissa lisävarusteena), joka kiinnittyy hienosti hiilikuituhaarukkaan. Teline on helppo asentaa. Pyörän takaosassa on tietenkin valmiiksi asennettuna tavarateline, mutta sen voi irrottaa helposti. Runkoon on integroitu kaksi puulevyä (yksi kummallekin puolelle). Puulevyissä on vakiona painettuna Wafabikes-logo (huomaa, että poikkeaa hieman kuvasta), mutta voimme haluttaessa tarjota myös muunlaisen painatuksen, kuten yrityksen logon tai nimen.

  i.am.ultra -malli on saatavissa kolmessa kauniissa värissä: ”summerburst” (oranssi metallinhohtoinen), ”hyper blue” (sininen metallinhohtoinen) ja ”blacked out” (kiiltävä musta).

  Pyörämme rakennetaan Boråsissa, Ruotsissa. Emme kannata massatuotantoa, kuten markkinoiden useimmat muut brändit. Tämän ansiosta saat paitsi korkealaatuisen pyörän myös tuotteen, joka on suunniteltu suurella rakkaudella ja erottuu joukosta. Me kehitämme tuotteitamme oman pääoman avulla, eli emme toteuta joukkorahoituskampanjoita tai vastaavia.

  Kun valitset jonkun tuotteistamme, saat uskomattoman upean sähköpyörän, mutta sen lisäksi sinusta tulee Wafabiken omistaja ja saat kaupan päälle paljon muutakin kuin mukavia pyöräilyhetkiä. Saat elämyksen ja ihailevia katseita ja kommentteja. Tutustu ihmeessä asiakkaidemme kirjoittamiin arvosteluihin, niin ymmärrät, miksi sinun kannattaa valita Wafabike seuraavaksi sähköpyöräksesi.

   

   

   

  TIEDOT

  TEKNISET TIEDOT

  Battery

  48V / 17,5Ah (840wh)

  Battery brand

  Samsung

  Battery placement

  Irrotettava

  Brakes

  Hydrauliska (203mm fram / 203mm taka)

  Chain / Belt

  Hihnakäyttöinen (Hiilikuitu)

  Color

  Sininen

  Color type

  Glansig finish

  Display

  Usb tulostin etc.

  Front lights

  LED integroitu

  Rear lights

  LED integroitu

  Gears

  5-vaihteinen napavaihde

  Max weight (recommended)

  150 KG

  Motor brand

  BAFANG

  Motor position

  Keskeltä asennettu

  Motor wattage (w)

  48V / 250W, 48V / 500W(*)

  Range

  50-90km

  Rear rack

  Kyllä

  Saddle brand

  Velo

  Tire brand

  CST

  Tire color

  Musta

  Warranty frame

  2 vuotta

  Warranty battery / electronics

  1 vuosi

  *

  Cyklar/fordon med en motoreffekt på över 250w får endast framföras i inhägnat område, alternativt registrera den som "Oregistrerad Moped klass 2" hos försäkringsbolaget då de klassas som annat fordon.

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

  I.AM.ULTRA
  HYPER BLUE
  What a faaat bike
  wafabike.com

  Sign in