Wafabike presents

i.am.ultra - blacked out

3.800 

In stock

Päivitetty fatbike cruiser tarjoaa poikkeuksellista pyöräilynautintoa. Sähköpyörällä jaksat pyöräillä pidemmälle. Isolla akulla ja vahvoilla renkailla varustettu pyörä vie sinut vaivatta sinne, minne haluat, vuodenajasta riippumatta.

Sähköpyörä on täydellinen sille, joka kulkee työmatkat pyörällä.

 

TUOTTEEN KUVAUS

i.am.ultra - blacked out

Wafabike jatkaa samalla linjalla ja tuo markkinoille superlaadukkaita omia mallejaan! Nyt lanseeraamme kolmannen oman mallimme, jonka vertaista ei löydy markkinoilta! Sen lähtökohtana on suursuosikkiimme ”Ultra Fat Beach Cruiser”, mutta siitä on muokattu täydellinen ympärivuotiseen käyttöön sopiva pyörä! i.am.ultra – blacked out edition on upea cruiseri, jossa on kaunis, metallinhohtoinen, musta väri ja mustat yksityiskohdat.

Keskiöön sijoitettu Bafangin (M600) moottori tuottaa jopa 120 Nm:n väännön, ja sen kapasiteetti on 25-45 km/h (*katso spesifikaatio). Olemme asentaneet pyörään myös Sturmey Archerin uusimmat napavaihteet, jotka ovat paitsi erittäin hiljaiset myös erittäin kestävät ja vahvat. Malli on 5-vaihteinen. Olemme valinneet pyörään Gates Carbonin hihnavedon, sillä siirrymme pikkuhiljaa kaikissa malleissamme ketjuista hihnoihin. Hihna tekee huollosta vaivattomampaa, kun vältyt ketjun rasvaamiselta ulkopuolella olevien vaihteiden ruostumisen estämiseksi. Sen lisäksi hihnan käyttöikä on paljon pidempi kuin ketjun. Näin pyörästä tulee ihanteellinen ympärivuotista pyöräilyä ajatellen.

Akun tehoa on parannettu siten, että se on vakiona 17,5 Ah (840 Wh), mutta sitä on mahdollista parantaa vielä 21 Ah:iin (1 008 Wh) asti. Hydrauliset jarrut on päivitetty Shimanon jarruihin, ja niissä on 203 mm:n levyt edessä ja takana.

Etuhaarukka on päivitetty alumiinista hiilikuituun, koska materiaali on kevyempi ja myös kestävämpi. Olemme suunnitelleet etuhaarukkaan oman tavaratelineen (saatavissa lisävarusteena), joka kiinnittyy hienosti hiilikuituhaarukkaan. Tavarateline on helppo asentaa. Pyörän takaosassa on tietenkin valmiiksi asennettuna tavarateline, mutta sen voi irrottaa helposti. Runkoon on integroitu kaksi puulevyä (yksi kummallekin puolelle). Puulevyissä on vakiona painettuna Wafabikes-logo (huomaa, että poikkeaa hieman kuvasta), mutta voimme haluttaessa tarjota myös muunlaisen painatuksen, kuten yrityksen logon tai nimen.

i.am.ultra -malli on saatavissa kolmessa kauniissa värissä: ”summerburst” (oranssi metallinhohtoinen), ”hyper blue” (sininen metallinhohtoinen) ja ”blacked out” (kiiltävä musta).

Pyörämme rakennetaan Boråsissa, Ruotsissa. Emme kannata massatuotantoa, kuten markkinoiden useimmat muut brändit. Tämän ansiosta saat paitsi korkealaatuisen pyörän myös tuotteen, joka on suunniteltu suurella rakkaudella ja erottuu joukosta. Me kehitämme tuotteitamme oman pääoman avulla, eli emme toteuta joukkorahoituskampanjoita tai vastaavia.

Kun valitset jonkun tuotteistamme, saat uskomattoman upean sähköpyörän, mutta sen lisäksi sinusta tulee Wafabiken omistaja ja saat kaupan päälle paljon muutakin kuin mukavia pyöräilyhetkiä. Saat elämyksen ja ihailevia katseita ja kommentteja. Tutustu ihmeessä asiakkaidemme kirjoittamiin arvosteluihin, niin ymmärrät, miksi sinun kannattaa valita Wafabike seuraavaksi sähköpyöräksesi.

 

 

Tiedot

Tekniset tiedot

Battery

48V / 17,5Ah (840wh)

Battery brand

Samsung

Battery placement

Irrotettava

Brakes

Hydrauliska (203mm fram / 203mm taka)

Chain / Belt

Hihnakäyttöinen (Hiilikuitu)

Color

Musta

Color type

Glansig finish

Display

Usb tulostin etc.

Front lights

LED integroitu

Rear lights

LED integroitu

Gears

5-vaihteinen napavaihde

Max weight (recommended)

150 KG

Motor brand

BAFANG

Motor position

Keskeltä asennettu

Motor wattage (w)

48V / 250W, 48V / 500W(*), 48V / 750W(*)

Range

50-90km

Rear rack

Kyllä

Saddle brand

Velo

Tire brand

CST

Tire color

Musta

Warranty frame

2 vuotta

Warranty battery / electronics

1 vuosi

*

Cyklar/fordon med en motoreffekt på över 250w får endast framföras i inhägnat område, alternativt registrera den som "Oregistrerad Moped klass 2" hos försäkringsbolaget då de klassas som annat fordon.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

I am ultra
Blacked Out
What a faaat bike
wafabike.com