Wafabike presents

I.am.carbon – petrol grey

From 6.000 

Clear

Sähkömaastopyörä erityisominaisuuksilla. Erityisen hyvä vaimennus. Erityisen leveät renkaat. Erityinen vahvuus. Tämän pyörän suunnittelussa on vähät välitetty keskiverrosta. Sillä, millaisessa maastossa pyöräilet, ei ole merkitystä.

Pyörä vie sinut kaikkialle alustasta, kaltevuudesta ja esteistä riippumatta. 

TUOTTEEN KUVAUS

I.am.carbon - petrol grey

Wafabike ei valmista maastopyöriä, mutta unelmissamme loisimme tällaisen. Todellinen voimapaketti. I.AM.CARBON – PETROL GREY (limited edition).

Sähkömaastopyörämme, jossa on upea, täysin iskunvaimennettu hiilikuiturunko ja todella laadukkaat osat, on todella tyrmäävä ilmestys.

Akku on integroitu runkoon, ja se on helppo irrottaa lataamista varten. Mustaksi kiillotettujen, 26-tuumaisten vanteiden ja 4,8 tuumaa leveiden Maxxis-renkaiden ansiosta tulet suorastaan liitelemään kivien ja kantojen ylitse. Jotta tämän tehopaketin saa myös pysäytettyä, olemme asentaneet siihen SRAMin hydrauliset, nelimäntäiset GUIDE R -jarrut. Myös voimansiirtolinja tulee SRAMilta, NX-sarjasta. X-Actuation tarjoaa loistavan vaihteiston suorituskyvyn yhdellätoista vaihteellaan.

Keulan ja takaosan iskunvaimennus ovat RockShoxilta. Etuhaarukka on mallia BLUTO ja takahaarukka puolestaan mallia Monarch R. Kind Shockin satulatankoa säädetään kätevästi ohjaustangosta napin painalluksella, jotta satulasi on aina sopivalla korkeudella.

Kaiken kruunaa keskimoottori Bafang G510, jonka teho on kokonaiset 1 000 W. Moottori on oikeastaan rakennettu 52 V:n järjestelmää varten, mikä tarkoittaa, että se kestää erittäin korkeita piikkejä pidemmän ajan ilman, että ohjausyksikkö kärsii. 48 voltin jännitteellä saat uskomattoman vakaan ja voimakkaan moottorin, joka tuottaa 160 Nm:n väännön. Kaikesta tästä huolimatta olemme onnistuneet luomaan puhdastyylisen pyörän, joka on samanaikaisesti optimoitu ja pelkistetty.

Harmaarunkoinen i.am.carbon luo minimalistisen vaikutelman ja erottuu silti joukosta.

Runkojen koot (suositeltu pituus):

S: 160 – 175 cm
M: 175 – 185 cm
L: 185 – 190 cm

HUOM! Tämän pyörän teho ylittää 250 W, minkä vuoksi sitä koskevat erityiset määräykset, katso kohta * spesifikaatiot.
Lue lisää

Tiedot

Tekniset tiedot

Battery brand

Samsung

Brakes

Guide R (203mm front / 180mm rear)

Brakes brand

SRAM

Tires

26X4.8

Tire color

Musta

Tire brand

MAXXIS

Display

Akun ilmaisin, nopeusmittari, etäisyysmittari.

Chain / Belt

KMC X11E

Color type

Glansig finish

Motor wattage (w)

48V / 1000W(*)

Motor brand

BAFANG G510.1000W

Saddle brand

WTB DAVA

Gears

SRAM NX 1×11

Front suspension

Rockshox BLUTO

Rear suspension

ROCKSHOX / MONARCH R

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

I.am.carbon
Petrol grey
What a faaat bike
wafabike.com